Postanite del ekipe!

Prijavite se zdaj.

Prijava

Želite poučevati jezike?

Pri LanguageSitterju smo vedno na preži za novimi jezikovnimi talenti, ki se želijo pridružiti naši družini. Če vas veseli poučevanje tujih jezikov, imate željo po redni osebni in profesionalni rasti ter dodatnih izobraževanjih, se nam predstavite.

Delo zahteva dobro mero kreativnosti, iznajdljivosti, organizacije in odgovornosti. Pri njem vas podpira ekipa za izobraževanje, ki stalno išče nove prijeme poučevanja, zanimiva gradiva in orodja ter druge dobre prakse. Vse vedno deli tudi z vami.

Sodelovanje v ekipah LanguageSitterjev, ki poučujejo na izbranih podjetjih, je svojevrstno doživetje. Z ekipo izobraževanja se resnično poglobite v analizo podjetja in jezikovnih potreb zaposlenih, program dela pa redno prilagajate glede na povratne informacije.

Ekipo LanguageSitterjev zaznamuje večna želja po dodatnih znanjih. Zato redno organiziramo izobraževanja z lastnimi in zunanjimi predavatelji o temah, ki so posredno ali neposredno povezane s poučevanjem jezikov. Plačujemo redno, nikoli ne zamujamo.

Ekipa LanguageSitterjev šteje že več kot 100 članic in članov. Na rednih internih srečanjih skrbimo za hiter in učinkovit prenos znanja, čez leto pa organiziramo še kakšno zabavno aktivnost. Niti na vaš rojstni dan ne bomo pozabili, pa tudi Božiček vedno kaj prinese.

Kako postanete LanguageSitter?

Izpolnite prijavo

Usvojite metodo LanguageSitter

Prevzamete prvi jezikovni trening

Predstavite se na razgovoru

Izvedete demouro

Kako postanete LanguageSitter?

Izpolnite prijavo

Predstavite se na razgovoru

Usvojite metodo LanguageSitter

Izvedete demouro

Prevzamete prvi jezikovni trening

Pokukajte v ekipo LanguageSitterjev

Prav vsak LanguageSitter obogati našo ekipo s svojo osebnostjo, znanjem in izkušnjami. Močno poudarjamo pomen nesebičnega deljenja znanja in izkušenj ter rednega izobraževanja.

Preberi več

Odprta delovna mesta

Poglejte, koga trenutno v ekipi najbolj potrebujemo, in se prijavite.

Veseli bomo vaše prijave, tudi če bi radi poučevali kateri drug jezik. Za več informacij nam lahko pišete na office@languagesitter.si.

LanguageSitter_ka za angleščino
Prijavi se
LanguageSitter_ka za nemščino
Prijavi se
LanguageSitter_ka za slovenščino
Prijavi se