Poletni premium tečaji po last minute cenI


Avtor: ANA ČEPAR
Zunaj je vroče, vsi švicamo, klima v pisarni ne dela, misli nam uhajajo samo k dopustu, skoku v morje, lizanju sladoleda ob večernem sprehodu po mestu ali ledeno hladnim koktajlom v dobri družbi. In jaz naj vas sedaj prepričam, da se kljub naštetemu odločite za poletni jezikovni tečaj. Zakaj? Morja in hladnih koktajlov žal še nimamo, imamo pa v pisarni klimo, sladoled in dobro družbo. Če vas vse to še ni prepričalo, imam za vas še trojico razlogov.
Koktajl

Jezikovna osvežitev v poletnih dneh.

1. Več časa za izpolnitev vaših želja

​Sonce, pozitivna energija, daljši dnevi, dopusti – poletje je v resnici idealno obdobje za učenje jezika. Vsi smo boljše volje, manj obremenjeni, bolj motivirani, hkrati pa nam daljši dnevi ponujajo priložnost za boljši izkoristek časa in izpolnitev osebnih ciljev, s katerimi zaradi pomanjkanja prostega časa že predolgo odlašamo. Naši poletni tečaji so hitri, vsakodnevni; lahko se jih udeležite v času dopusta in tako združite prijetno s koristnim, še vedno pa vam bo ostalo dovolj časa za skok v morje, počitek, sladoled ali piknik s prijatelji. 
Čas

Naši poletni tečaji so vsakodnevni, intenzivni in vas lahko zelo hitro pripeljejo do želenega napredka.

 2. Manj časa za več znanja

Če je vaše znanje tujega jezika že malo zarjavelo in že dolgo razmišljate, da bi ga osvežili, nadgradili ali pa se bolje pripravili na konferenco, predstavitev, intervju, so vam pri nas na voljo strokovnjaki s področja jezika, ki vam z veseljem priskočijo na pomoč. S kratkim in intenzivnim tečajem vam bodo pomagali hitreje priti do želenega cilja, vi pa se boste osvobodili bremena, ki vam že dolgo leži na ramenih in morda celo zavira vaš poslovni (ali osebni) uspeh. Že enotedenski tečaj lahko veliko pripomore k vaši samozavesti in suverenosti pri nastopu, vam pomaga do sanjske službe ali vam da potreben zagon za ponovno učenje jezika. 
Samozavest

Že enotedenski tečaj lahko veliko pripomore k vaši samozavesti.

​3. Last minute cene za vsak žep

Za vse, ki niste ravno prepričani, da naša metoda deluje in je vredna svojega denarja, smo cene noro znižali, obdržali pa smo premium kvaliteto in vse, kar spada zraven. In to v glavni sezoni. Za manj denarja dobite naše najboljše jezikovne trenerje, večkrat preverjeno metodo, ki dosega zavidljive rezultate, in ekipo, ki vam nudi podporo na vsakem koraku. Rezultat? Vaša denarnica bo vesela vsakega prihranjenega centa, sploh v času dopustov, vi pa boste ležernejše mesece dobro izkoristili in investirali v svojo prihodnost.
Razlogov za učenje jezika je malo morje in morda vas nobeden od omenjenih ni prepričal. Z gotovostjo pa vam lahko povem, da je lažje malo več švicati poleti kot pa v neprijetni situaciji, ko vam zmanjka besed. Dajte sebi in nam priložnost, da vam dokažemo, zakaj smo najboljši, in vam povrnemo veselje do učenja tujega jezika

Ana Čepar

ANA ČEPAR

LANGUAGESITTERKA® ZA ANGLEŠČINO, RUŠČINO IN SLOVENŠČINO

languagesitter
LANGUAGESITTERKA ZA ITALJANŠČINO

Prijavite se na e-novice: