Nova jezikovna šola po meri sodobne ženske


AVTOR: RAMBO

Po sedmih letih je čas za korenite spremembe

LanguageSitter® 17. aprila letos praznuje sedmo obletnico obstoja in v osmo leto vstopa v duhu velikih sprememb. Takoj po prvomajskih praznikih nas po sedmih uspešnih letih vodenja zapušča soustanovitelj in direktor Mart D. Buh (o razlogih za odhod se je razpisal nedolgo nazaj). Funkcijo direktorice bo po njegovem odhodu prevzela soustanoviteljica in sedanja vodja izobraževanja in razvoja Deana Jezeršek. Ta je v zadnjih nekaj dneh ekipi, ki jo naslednji mesec prevzema, že napovedala nekatere spremembe, ki si jih lahko obetamo pod njenim vodstvom.
Deana Jezeršek ob prevzemu direktorske funkcije obljublja spremembe.

Deana Jezeršek ob prevzemu direktorske funkcije obljublja spremembe.

LanguageSitter® bo še vedno vrhunska jezikovna šola

LanguageSitter® še naprej ostaja zvest najvišjim standardom in se bo trudil še naprej ohranjati primat med ponudniki vrhunskih individualnih jezikovnih treningov za prezaposlene posameznike in posameznice, ki želijo več, bolje in hitreje. LanguageSitterjevi® jezikovni tečaji ostajajo edinstveni, posebni in do obisti prilagojeni željam in potrebam naših strank. Spremembe pa se obetajo na področju cenovne politike, ki bo v prihodnje – ne boste verjeli – odvisna od tega, s katerim spolom se identificirate.
Ženski spol se lahko najbolj veseli nove direktorske taktirke v LanguageSitterju®.

Who runs the world? Women!

Popusti za osebe, ki se identificirajo z ženskim spolom

Po Buhovem umiku iz aktivne vloge v podjetju se bo celotna ekipa v LanguageSitterjevi® pisarni identificirala z ženskim spolom, bataljon jezikovnih trenerk in trenerjev pa je po zadnjih podatkih v večjem delu – to je 97,8 odstotka – sestavljen iz oseb, ki se identificirajo z ženskim spolom. Nova direktorica tako napoveduje, da bodo od vključno junija 2020 vse osebe, ki se identificirajo z ženskim spolom, LanguageSitterjeve® jezikovne treninge lahko kupile s 50-odstotnim popustom. Da bo nova cenovna politika vzdržna, bodo vse stranke, ki se identificirajo z moškim spolom, plačale 30 odstotkov dodatka na osnovno ceno. Za vse ostale cene ostajajo enake.
Z odhodom edine moške duše iz Languagesitterja® bodo vsi, ki se identificirajo z moškim spolom, v nepriviligiranem položaju.

Po novem bodo vsi, ki se identificirajo z moškim spolom, v nepriviligiranem položaju.

Zgled iz tujine

Jezerškova zgled za to potezo jemlje iz tujine: »Ko sem še delala v Švici, sem nekaj podobnega videla pri kar nekaj mednarodnih korporacijah, ki so jih vodile ženske. Že takrat se mi je to zdela zares dobra ideja, ampak je do zdaj nisem uspela realizirati, saj v podjetju ni bilo posluha za take spremembe.« Buh na to temo dodaja: »Ja, imenitna ideja. Podpiram. Ne vem, kako da se jaz nisem tega spomnil.« Ekipa v sodelovanju z agencijo Optiweb že pripravlja obsežno marketinško akcijo, ki bo nagovarjala predvsem delovno aktivne osebe, ki se identificirajo z ženskim spolom. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Rambo

RAMBO

VIRTUALNI PASJI JEZIKOSLOVEC IN PROVOKATOR
rambo@languagesitter.si
 www.languagesitter.si

languagesitter
LANGUAGESITTERKA ZA ITALJANŠČINO

Prijavite se na e-novice: