Juhuhu, hitri poletni tečaji so spet tu!


Višje temperature pri LanguageSitterju® vsako leto napovedujejo sezono hitrih poletnih tečajev. Nekateri med vami si svoje jezikovno obarvane tedne rezervirate že poletje prej, drugi ugodnejše cene izkoristite, da se prepričate, ali je LanguageSitterjev® način poučevanja res tako učinkovit, in preverite, kdo so naši izjemni jezikovni trenerji, spet tretji pa poletje izkoristite za intenziven tečaj ciljnega jezika in naredite izjemen napredek, da lahko jeseni z jezikom že samostojno delate. Naj vam zaupam še nekaj prednosti hitrih poletnih tečajev, preden se poletje začne.
Poletje je lahko zelo produktivno. :)

Poletje je lahko zelo produktivno. 🙂

To je zagotovo trik!

Zakaj bi ceno premium tečajev tako znatno znižali? Pri LanguageSitterju® že od začetka želimo dokazati, da se tujega jezika lahko nauči čisto vsak, če mu je jezik le predstavljen na pravi način. Poletje, ko večina celoletnih tečajev in projektov miruje, se nam zdi idealen čas, da se spoznamo s čim več posamezniki, ki se želijo naučiti ali nadgraditi svoje znanje tujega jezika. Naš pristop do poučevanja tujih jezikov sledi preprosti filozofiji: jezik poučujemo skozi za uporabnika relevantne vsebine in situacije, prek kanalov, za katere je najbolj dojemljiv, in na načine, ki so zanj najbolj učinkoviti. Vsak posameznik je svet zase, pa vendar se določeni prijemi in nekatere vsebine obnesejo pri večji skupini uporabnikov. Jezikovni trenerji in celotna ekipa LanguageSitterja® tako z vsakim tečajem širimo svoja znanja, da smo lahko še boljši. Obenem testiramo svoje meje in ugotavljamo, kako bi lahko še več znanja prenesli v še krajšem času. Gre torej za win-win poletni čas. 
S hitrimi poletnimi tečaji vam zagotovimo kvalitetno in hitro napredovanje v znanju tujega jezika, vi pa nam omogočite širjenje znanja in testiranje naših meja.

S hitrimi poletnimi tečaji vam zagotovimo kvalitetno in hitro napredovanje v znanju tujega jezika, vi pa nam omogočite širjenje znanja in testiranje naših meja.

In kaj lahko pričakujem od hitrega tečaja?

Že samo nekaj ur z osebnim jezikovnim trenerjem lahko povzroči velik preskok v našem dojemanju jezika, prebije blokado, ki nas ovira pri uporabi jezika, nas navduši nad učenjem in vsem, kar bi lahko z znanjem jezika dosegli. Zmotno je razmišljanje, da nas pri uporabi tujega jezika ovira neznanje slovnice, ki jo večina še vedno napak enači z znanjem jezika. Najpogosteje nas zavira odklonilen odnos do jezika (ta po navadi sega vse do slabih izkušenj iz osnovne šole) ali blokada, ki smo jo razvili zgolj zaradi pomanjkanja prakse –v ciljnem jeziku smo premalo govorili in pisali. Če ste aktivni uporabnik tujega jezika, bo napredek toliko večji, ker bomo takoj diagnosticirali trenutno stanje in zagrizli v izboljšave in nadgradnje. Opremili vas bomo z orodji, ki vam bodo prišla prav pri samostojni uporabi jezika. Prevsem pa se bomo pogovarjali. Biti razumljen v jeziku in razumeti sogovornika je edino pravo in prvo merilo, ali jezik znamo.
S tistimi, ki z učenjem jezika šele začenjate, se bomo veliko ukvarjali z uporabnimi vsakodnevnimi frazami in zgradili prave temelje za kasnejšo nadgradnjo, ki jo boste lahko vsaj delno izvajali tudi sami. Tudi zgolj 5 ur sodelovanja nam da dovolj informacij, da z vami naredimo pameten načrt nadgradnje jezika in izberemo pravi jezikovni trening za nadaljevanje, ter nam ponuja priložnost, da vas nad učenjem jezika navdušimo. 
Dajte nam priložnost, da vas v par urah navdušimo nad učenjem jezika.

Dajte nam priložnost, da vas v par urah navdušimo nad učenjem jezika.

Se mi to sploh splača?

Jezikovni tečaj je investicija. Tudi zgolj 5 ur je investicija. In pri učenju jezika gre za tek na dolge proge, kar pomeni, da rezultati niso vidni že takoj ob nakupu. Poleg tega morate za vidne rezultate delati tudi sami in zgolj plačilo tečaja ni dovolj. V poplavi ponudnikov je težko presoditi, kdo ponuja najbolj uresničljive obljube. Z akcijo hitrih poletnih tečajev vas želimo spodbuditi, da naredite prvi korak in nam zaupate svoje jezikovno znanje. Obljubimo vam lahko, da bo v času, ki ga boste zakupili, jezikovni trener razmišljal samo o vas, iskal vsebine, ki vas zanimajo, ustvarjal situacije, ki so za vas relevantne, iskal načine, da boste lahko jezikovno kar najhitreje napredovali, vas opremil z orodji, ki vam bodo v pomoč pri samostojni uporabi jezika, in skrbel, da se boste medtem zabavali. Ja, splača se.
Se splača?

Se splača?

Še niste odločeni? Naj vas spodbudijo oni!

Vedno smo najbolj veseli osebnih priporočil in zahval zadovoljnih uporabnikov. Zbrali smo nekaj vtisov s poletnih tečajev iz prejšnjih let:
Nela Vukobrat

Pred začetkom tečaja sem se jezika učila s pomočjo aplikacije Duolingo, prek katere sem usvojila čiste osnove jezika. Slednje sem potem s svojo LanguageSitterko® Kajo ponovila ter z njeno razlago končno tudi razumela in svoje znanje nadgradila do te mere, da sem že po petih urah dejansko uporabljala jezik, tako govorno kot pisno. Zame osebno za učenje jezika v Sloveniji ni boljšega pristopa, kot ga nudi LanguageSitter®, saj so po mojem mnenju le skozi sproščena srečanja ena na ena rezultati pri učenju katerega koli tujega jezika dejansko dolgoročno uspešni. Hvala ti, Kaja, ker si bila moja učiteljica ruščine. Toplo priporočam tudi drugim! 
Nela Vukobrat, samozaposlena pri Angleški svet s.p.
Maja Kovše

Zaradi širitve prodaje na tuje trge nismo imeli časa iskati ustreznih strokovnih izrazov, zato nam je LanguageSitter® olajšal delo in prihranil dragoceni čas. Zelo uporaben je vaš portal za komunikacijo in izmenjavo gradiv.
Maja Kovše, svetovalka pri Evegreen
Denis Plavčak

Tečaj angleščine z LanguageSitterko® Ano je bil vsakič znova inovativen, prijeten in zabaven! Poleg poslovne angleščine sem osvojil veliko vsakdanjih fraz, ki popestrijo delovni dan v službi in ob študiju. Zaradi idej in individualne izbire snovi na tečaju, ki je potekal kar v moji pisarni, bi tečaj priporočil vsakemu! Za napredek in boljšo samozavest pri rabi tujega jezika se močno zahvaljujem Ani (“fenk you ;)”) in podjetju LanguageSitter®!
Denis Plavčak, mladi raziskovalec, Biotehniška fakulteta, Katedra za tehnologijo lesa
Tatjana Pahor

Zaradi novih poslovnih izzivov sem naletela na oviro. Komunikacija. Ker sem si želela, da bi bila komunikacija bolj enostavna, sem se odločila, da se naučim zelo težkega jezika. Madžarščine. Glede na to, da sem popolni začetnik, sem se na kratkem tečaju naučila enostavne komunikacije, nekaj celo razumem. Veliko znanja mi še manjka, ampak začetek je zelo uspešen. Jezikovna učiteljica Anita je enkratna in jo priporočam vsem. 
Tatjana Pahor, lastnica in direktorica podjetja

Kaj moram narediti, da bo tečaj moj?

Svoj hitri poletni tečaj lahko rezervirate TUKAJ, lahko pa nas pokličete ali nam pišete in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri najbolj primernega paketa. Preživite del poletja z nami in dovolite, da ga jezikovno obarvamo. 

Picture

DEANA JEZERŠEK

VODJA IZOBRAŽEVANJA IN RAZVOJA
deana@languagesitter.si www.languagesitter.si

Deana Jezeršek
DIREKTORICA

Prijavite se na e-novice: